no na moje oko jakieś 46%Okocza napisał(a):to jest jakaś różnica między tymi 76 a 30
jakieś vademecumm nie ma co szaleć.Okocza napisał(a):Jaka książka do powtórzenia materiału ?
Jaka książka do powtórzenia materiału ?
anded napisał(a):no na moje oko jakieś 46%![]()
sgsman napisał(a):Bo ja wiem, repetytoria są, ale ich jakość można podważać. Do historii Polski mogę z czystym sercem polecić "historia Polski do 1795" Samsonowicza, później książki Roszkowskiego i Radziwiłła o czasach nowożytnych czy XIX w.
Okocza napisał(a):Ile pkt można dostać na tym przedmiocie ?
anded napisał(a):Mówię Ci nie ma co tak wcześnie planować
Poszukaj w wydawnictwie OPERON.
Quirel napisał(a):Zacznij się szykować do matury z przedmiotów wymaganych przez uczelnie już teraz, nie czekaj do klasy maturalnej
Quirel napisał(a):Powinieneś się przygotowywać z wielu podręczników i źródeł, nie ograniczać się do jednego wydawnictwa.
Quirel napisał(a):Maturę zawsze możesz w razie niepowodzenia zdać w kolejnym roku
Quirel napisał(a):Zapraszam na I_H_U_J (Instytut Historii Uniwersytetu Jagiellońskiego)
Quirel napisał(a):Zdawaj przedmioty na poziomie rozszerzonym, nie bój się tego, warto wg. mnie zaryzykować i iść na studia niż zdać maturę i nigdzie się nie dostać
Quirel napisał(a):Jak masz jakieś pytania pytaj, odpowiem Ci, powiem jak to jest na maturze, jak wyglądają studia etc.
Quirel napisał(a):A sąsiadka z pokoju obok w akademiku jest z Warszawy
Lukesh napisał(a):Z jednej strony fajnie miec blisko do domu, bo zawsze mozna skoczyc z jakims praniem, czy tam po walowke
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości