sempron napisał(a):a co do tego i wogóle SE to w nich wysiadają dżojstiki, nie polecam tej marki!!
Robertj napisał(a):Po kilku nokiach przerzuciłem się na SE i ani razu nie mialem żadnych problemów,
soft orange wali telefony osobiście mam Sagema myx6-2 z softem orange to dużo funkcji jest niedostępnych przez softa. Brejdak kupuje tego SE k750i piszcie opinie o nim to fajny telefon a osobiście mam wstręt do nokii teraz Sony Ericssony są najlepszeCreative15 napisał(a):może to przez soft z orange
cinek_1111 napisał(a):mam wstręt do nokii teraz Sony Ericssony są najlepsze
cinek_1111 napisał(a):eraz Sony Ericssony są najlepsze
Creative15 soft nie ma nic do tego !! w noki poprostu nic nie ma i dlatego szybciej chodzi !! a co do telefonu to mialem go dosc fajna zabawkaCreative15 napisał(a):Robertj napisał(a):Po kilku nokiach przerzuciłem się na SE i ani razu nie mialem żadnych problemów,
a ja po Nokii przerzuciłem się na SE i powiem szczerze myślałem, ze to lepsza marka telefonów... napewno nie ma tej sprawności (może to przez soft z orange) co nokia, fakt są wszystko mające ale nokia jest nokia
szpak00 napisał(a):cinek_1111 napisał:
eraz Sony Ericssony są najlepsze
a bawiles sie kiedys nokia z symbianem??
Creative15 napisał(a):może to przez soft z orange
szpak00 napisał(a):a bawiles sie kiedys nokia z symbianem??
cinek_1111 napisał(a):W tym se k750i w nocy można robić zdjęcia
cinek_1111 napisał(a):Tak patrzyłem to lepiej jest mi kupić k750i niż w800i i tak w800i ma wszystko to samo co k750i tyle że ma bardziej rozbudowany dźwięk
sempron napisał(a):wszyscy co pisali i tak pięknie zachwalali k750i, nie wiedzą co to faktycznie symbian!!! bo fon ze symbianem no można powiedzieć że ma możliwości podobne jak komp. tylko mówię weź do ręki k750i pobaw sie funkcjami i możliwościami, a weź potem i wytestuj n6630 i zobaczysz różnicę!! możesz nawet sobie jakby dograć funkcje i itp. n6630 możesz odtwarzać fimly AVI dzięki symbianowi, da sie czytać dokmenty z Worda, Exela, PowerPointa, i też je na nowo robić, gry 3D jakości które nie dorównają telefonie który ma tylko jave. I przez ten fon też muzy pięknej jakości można słuchać:)) jestem wymagający co do jakości muzy, a nokia mi ją dostarcza. inni mówili tu też o p910i jest to też dobry telefon. ale jakbyś miał brać to nawet tego p910i. telefony ze symbianem to nasza przyszłośc więc pozostań prosze na p910i jak już chcesz SE. Wiec powinieneś pozostać na wyborze p910i i lub nokia 6630. Jeszcze gdybyś napisał do czego telefon ma Ci głównie służyć to napewno bedzie lepiej wybrać!!!
kajtekjr napisał(a):Człowieku... Przeciez jak bede chciał sobie posłuchac muzyki to sobie kupie iPoda lub mptrójke Shocked Shocked A jak to ma byc telefon no seria W od SE i z tego co napisałes wnioskuje ze nie widziałes SE W810i w akcji.... Wiec nie mów ze telefon z symbianem jest lepszy do słuchania muzyki.. Miałem N6600 (nie watpliwie ma symbiana) ale jakosc dzwieku jest tragiczna... Nawet bije ja SE K700i który teraz mam... A film w avi to sobie na kompie moge obejrzec... Wink
SE K750i
cinek_1111 napisał(a):W tym se k750i w nocy można robić zdjęcia??
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości