mam omnie od dluzszego czasu. przyznam ze kilka razy zaliczyła bardzo mocne upadki na beton/asfalt, poskładałem i dalej smiga

awaryjność samego telefonu jest mała, jedynie może paść podczas wygrywania innego windowsa (nowszego lub modyfikowanego), ale zazwyczaj sam użytkownik ją postawi. trafiła mi sie omnia ze po wgraniu windowsa nie było zasięgu, ale koszt takiej naprawy to 40-50 zł u mnie, trzeba poprostu zaprogramować od nowa układ za pomocą specjalnego urządzenia JTAG
co do gier jest ich sporo - po graniu HTC EMU i gier na czujnik ruchu mozna sie extra bawic, softu tez sporo znajdziesz
wifi działa ok, czasem z nudów zamiast siadać na kompa to wchodze na neta na omni i tam pisze na forach itp
obsługa czystego windowsa może byc dziwna, dlatego fajnie wgrac jest SPB mobile shell lub Manilla - nakładki na system
aparat 5 Mpix w dzień robi naprawdę fajne zdjęcia - przyklady http://www.mgsm.pl/pl/katalog/samsung/omnia/zdjecia/
w profilu masz ze masz 17 lat, wiec pewnie sie uczysz. mi omnia duzo pomaga na uczelni, sciagi w wordzie wrzucam na fona i spokojnie "kopiuje" tekst na egzaminach hehe. jak wykladowca idzie to wygaszam sam ekran przyciskiem
a napisze jesczez troche o nawigacji. w swojej omnii uzywam automapy 6.5
dziala ok, nie ma problemow czy przywieszania sie
sygnal gps lapie w okolo 5 minut, z wykorzystaniem XTRA (inaczej a-gps) sygnal lapie juz w 30 sekund. odswiezanie pozycji na mapie jest szybkie i dokladne
ogolnie moge polecic telefon
Pomoc z zakresu tel. komórkowych i ich serwisu - pisz na PW