Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfkc() should not be called statically in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/utf/utf_tools.php on line 1663

Strict Standards: Non-static method utf_normalizer::nfkc() should not be called statically in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/utf/utf_tools.php on line 1663

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

nokia 6600 + irda - wielki problem, pomocy !!!! • programosy.pl

• Ogłoszenie:

nokia 6600 + irda - wielki problem, pomocy !!!!

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Nokia 6600 + irda - wielki problem, pomocy !!!!

Postprzez kornholio 20 Sie 2005, 11:21

reklama
Witam,
bardzo prosze o pomoc bo szlak mnie trafia a nie potrafie sobie samemu z tym poradzic. Otoz mam nokie 6600, kupilem port irdy pod usb - MA-660, mam PC Suite, mam jakis program co byl razem z irda i wszystko to jest wielka chala !
Telefon owszem laczy sie z komputerem, ale jak uda sie cos przeslac to jest cud, za chwile albo traci polaczenie albo wywala jakis blad. Popprzes PCsuite udalo sie polaczyc ale przy probie przeslania czegos stracil polaczenie nieodwracalnie, tym programem od kabla 6600 Handset Manager udalo mi sie raz przeslac jeden obrazek, zdjec z aparatu z telefonu nie udalo mi sie sciagnac nigdy niczym. Jest jeszcze 3cia opcja, po uaktywnieniu podczerwieni i przystawieniu do portu, telefon nawiazuje polaczenie z kompem i teoretycznie moge transferowac pliki z kompa na telefon (przychodza one jako wiadomosc od urzadzenia irda i potem moge je sobie gdzies tam zapisac - tak jak przy przesylaniu plikow miedzy telefonami) jest to dobra opcja poniewaz moge wyslac do telefonu wszystko, zdjecie, gre, temat, film, program, mp3, cokolwiek - tylko ze to tez nie dziala. To znaczy raz dziala raz nie. Czasem uda sie cos przeslac a zaraz potem jest blad - plik 'nazwa sciezka' nie zostal wyslany z powodu bledu podczas Lacze bezprzewodowe wyslano dane plikow do innego komputera. Odmowa dostepu. - Jestem zalamany !
Kupilem karte 512MB a kurna dwa dni sie meczylem zeby wgrac kilka programow i gre. Jak mysliscie czego to moze byc wina ? Czy lipnego portu irda, czy oprogramowania a moze mojego komputera (winXP prof, sp2) ?? Probowalem zmniejszac przesyl danych z 115200 na 57600 ale to tez nic nie dawalo, nie mam juz pomyslow co robic, blagam pomocy !
kornholio
~user

Dołączenie: 20 Sie 2005, 10:35

Postprzez fLoorek 20 Sie 2005, 17:48

Moze sproboj kupic bluetooth do kompa, jest praktyczniejszy. Mam 6600 i kupilem sobie bluetooth, dziala jak marzenie. Zdjecia super wygladaja w kompie. W telefonie wgralem sobie full programow pomimo ze mam 32mmc karte. Moj komp to rowniez xp prof i celeron 2000.

Fajny nick, beavisowy.
fLoorek

Dołączenie: 04 Lip 2005, 17:46
Miejscowość: Łomża

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości