zok1 dobre, naprawde dobre

, wszystkie uklady BGA sa lutowane HOT AIR'em. jak niby moglyby byc wlutowane inaczej? i nie wydaje mi sie zeby cyna sie odklejala, jezeli juz to pekaja kulki pod ukladem. co do braku dzwiekow:
1. dzwonki nie "wydobywaja sie z glosnika przez ktory slyszymy rozmowce, wiec przy braku dzwonkow mozna spokojnie rozmawiac.
2. glosniczek od polifonii znajduje sie w antenie i to prawdopodobnie jest przyczyna braku dzwiekow w powyzszym przypadku.
co do radia to tez mnie rozbawiles. antena w zestawie? :shock:
jak nie wiesz co piszesz to nie pisz wcale. jakos mi radio chodzilo na zestawie nieoryginalnym bez problemow.
a tak juz poza konkursem, piszesz ze poszedl sterownik dzwieku i kazesz przeinstalowac oprogramowanie a potem ze ccont sie odkleja, to niby po zmianie softu sie "przyklei"???? zabawny jestes. aha i powiedz mi gdzie w dct4 jest mad? bo jak zyje jeszcze go tam nigdy nie widzialem
aha dzwieki klawiszy nie maja nic wspolnego z dzownkami. to osobna bajka. a "sterownikiem" dzwieku nie jest zaden ccont tylko uklad n150. i to dyskwalifikuje cie juz na dobre