http://www.allegro.pl/show_item.php?item=207138000
Instaluje oprogramowanie z płytki (jakies iPhoneNk72) i stery oczywiście (tez z plyki nazywają sie "PL-2303 Driver Installer"), no i w menadzeze urządzeń wyświetla mi sie jako:

Noi niby jest ok. Zainstalowałem Nokia PC Suite, i w programie ConnectionManager ustawiam Serial Cable >> COM3. Kiedy w Nokia PC chce się połączyć wogóle nie widzi telefonu. Próbowałem również w Oxygen Phone Manager i innych i efekt taki sam, nie widzi telefonu. Aha dodam jeszcze że w samym tekefonie nie wyświetla się NIC (np podłączono akcesorium) nic takiego sie nie wyświetla..
Proszę o pomoc.
P.S. wiem że były już zakładane podobne tematy lecz rozwiązania z nich nie pomagają.
Edit:
Ok problem roziwązany. Być może komuś to pomorze więc napisze. Po pierwsze zrobiłem katygoryczny błąd instalując Nokia PC Suite przed instalacją sterowników. Okazało się że najnowszy Nokia PC Suite instalował również "swoje" sterowniki. Po zainstalowaniu tych do mojego kabelka stery kolidowały ze sobą. Ja niewiedząc otym odinstalowywałem sam NOkia PC Suite ale bez tych zainstalowanych domyślnie sterów. Dopiero dziś to zauwazylem odinstalowalem je, zainstalowalem na nowo tylko stery od kabelka i smiaga az milo