W ostatnich dniach zauwazylam jednak problemy, i zaczelo sie to dziac w nowym roku, tzn czasami trudno mi sie jest do kogos dodzwonic bo po chwili czekania po wybraniu numeru telefonu wyskakuje blad polaczenia na ekranie telefonu a wybieranie numeru jest anulowane. Gdy probuje jeszcze raz to albo jest to samo albo juz sie udaje. Czasami jest dobrze, i od razu wszytsko jest ok wybiera numer i slysze sygnal, a innym razem wybiore numer, mam cisze w glosniku a za chwile ten blad polaczenia na ekranie telefonu a gdy ma sie telefon przy uchu to slychac tylko dzwiek taki jak przy zakonczeniu rozmowy.
W dodatku czasami w ostatnim czasie bardzo dlugo trzeba czekac na raport, zdarza sie ze sms do odbiorcy dotrze a raport nie, zdarza sie tak tez ze sms do odbiorcy dochodzi np po godzinie.
Zdarza sie tez ze ten blad polaczenia o ktorym pisalam wyzej wyskoczy tez np po 2-3 sekundach juz nawiazanej rozmowy, tzn gdy odbiorca odbierze telefon i nagle wyskakuje blad polaczenia.
czy tow ina mojego telefonu czy tez moze wina SIECI PLUS GSM ???
prosze o odpowiedz innych uzytkownikow PLUSA, czy wszystko jest normalnie i czy czasami nie maja problemow z nawiazaniem polaczenia, albo z smsami, raportami w ciagu ostatnich dni ??
Pozdrawiam
Ania