do kart z seri FX max numerek jaki powinno sie wgrywac to 66.93 OSTATECZNIE 71.xx
Sith[PL] napisał(a):ustawsz w pamieci wirtualnej wszystko na kontrolowane przez system
juz to sugerowalem pare postow wyzej. najnowszy WMP (Windows Media Player) to wersja 10. A tak w ogole to dziwne, ze komp gryzie sie z grami TYLKO od EA. podaj config. bo z tego co wiem, to ATI niezbyt sie lubi a EA... czesto sa roznego rodzaju bledy itp.Tiempo napisał(a):Jezeli post powyzej by nie pomogl to proponuje instalacje nowych kodekow, programow do odtwarzania wideo. Ewentualnie ich reinstall. Pamietam, ze filmy (a co za tym idzie gra) nie chcial mi dzialac, bo nie mialem zainstalowago WMP w nowszej wersji. (Bodajze 9 lub 10)
Mam nadzieje, ze w choc jednej grze to zadziala
K1LL3R napisał(a):mam zainstalowany WMP 11 PL.
K1LL3R napisał(a):128 ramu.
Devil_punisher napisał(a):K1LL3R napisał(a):128 ramu.
Jezeli Masz 128 RAmu Pamieci no To nie dziw sie ze ci sie przycinaja te gry;]![]()
K1LL3R napisał(a):nfs carbon, fifa 2005, fifa 07 - te trzy gry dziwnie się przycinają podczas odtwarzania jakichkolwiek filmików między grą. nie wiem czy inne też bo nie sprawdzałem. call of duty 1 nie przycina. sterowniki mam zaktualizowane (gf5200 + 128 ram). podejrzewam że to wina systemu (win xp ze zintegrowanym sp2) gdyż przed ostatnim formatem tego nie było (był win xp z doinstalowanym sp2). proszę o wszelkie sugestie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości