Znalazlem na jakims tam forum opis kolesia moze sie przyda bo ja tej gry nieznam wiec nie bede pisal glupot.
cytat:"Da sie grać przez neta, nawet niekoniecznie z oryginałem, Heroes 3 nie ma takich zabezpieczeń jak nasz kochany CS. Nie pamietam dokładnie jak to było ale wiem, że trzeba zainstalować program zwany Gamespy Arcade Przez ten program łączymy się z czymś co przypomina BattleNet w grach Blizzarda. W tym programie, gdy już założymy konto, zalogujemy się, wybieramy gre w jaką chcemy grać, wchodzimy do kanału i wyszukujemy dostępne gry jakie ktoś założył lub sami hostujemy grę. Gdy wszyscy możliwi zawodnicy już weszli, można zaczynać. W tym momencie Gamespy Arcade wymusza włączenie Heroes 3 z pewnymi parametrami. Powinno cie spokojnie dołączyć do gry jakiejś osoby. Ważne aby osoba posiadająca firewall nie hostowała. Przyznam, że fajowo sie gra z ludzmi z całego świata ;] można tak przesiedzieć całą noc a nawet kilka bo Heroes 3 to długa gra"
A zapomnialem tu jest stronka z roznym softem do tej gry moze bedzie cos potrzebne:
- Kod: Zaznacz wszystko
http://www.strategyplanet.com/homm/wog/download.shtml