*Supported Video Cards at Time of Release:
* NVIDIA GeForce 7800 / 7900 / 8 / 9 / GTX series
* ATI RADEON X1800 / X1900 / HD 2000 / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 series
* Laptop versions of these cards may work but are NOT supported. These chipsets are the only ones that will run this game.
damers22 napisał(a):jakiego masz windowsa jak 7 to kicha spliter cell bez zazutów działa na xp no i namocnych kompach jak ktoś ma viste i 7 wiem bo sam gram na xp i to zalerzy też czy masz system z aktualizowany:P bo w XP poczeba sp3 a w viscie sp2 i 7 tam łatki do procka i mam pytanie ile masz VS rama na karcie graficznej:PP
michalek napisał(a):pozatym przeciez jak mam slabego kompa to powinna sie wlacyzc i rozumiem zeby skakała czy cos.
"Yo!
Mam wersję Splinter.Cell.Conviction.CLONEDVD.POLiSH.O22y i cracka od SKIDROW. Po zainstalowaniu gry i cracka gdy chce odpalić grę to po kliknięciu robi się czarny ekran tak jakby się odpalało ale po jakichś 2 sekundach wracamy na pulpit bez żadnej informacji co się stało. Wyczytałem, że niektórym pomogło przed pierwszym uruchomieniem zmodyfikowanie pliku odpowiedzialnego za sprawdzanie systemu. Grę wtedy udało się odpalić ale zawsze nim skończy się pierwszy filmik gra się zawiesza (za każdym razem w innym miejscu) i pomaga tylko restart. Mój komp to: Windows 7 Home Premium 64-bit, Intel Core i5 750 2.66GHz, 6GB RAM 1600MHz CL9, Asus Radeon HD5850 1024MB DDR5. Mam wgrane najnowsze stary do karty graficznej. Z AC II nie było żadnego problemu z odpaleniem. Może ktoś pomoże?"
Odinstaluj i zainstaluj grę, wrzuć cracka i w folderze Tom Clancy's Splinter Cell Conviction/src/system jest plik systemdetection.dll. Zmień to sobie np. na systemdetection22.dll. Ale pamiętaj aby zrobić to przed pierwszym uruchomieniem gry. Spórbuj teraz włączyć grę. Ale wydaję mi się, że takie coś tylko coś daje gdy ma się Win 7...
ToServeAndProtect napisał(a):mam Win7 i nigdy nie miałem problemu z grami z najnowszymi zabezpieczeniami od UBISOFTwięc nie wiem czy to problem 7. w co bardzo wątpię
ToServeAndProtect napisał:
nie sądzisz że grafika jest troszkę za słaba ?
a to jest przecież laptop: więc wg mnie odpuść sobie nawet uruchomienie tej gry
damers22 napisał(a):mniej zerne prądu:PPP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości