mam pytanie, zaczlalem dzisiaj grac w sims 3, zrobilem rodzine wybralem dom, wszystko fajnie.
i teraz chce sobie urzadzic ten dom tzn kupic meble. i wchodze w tryb kupowania, tam wybieram sobie np lozko i chce je ustawic w sypialni, a moje Simy stoja w salonie. i jak mam kamera z bliska to ona pokazuje tylko simow i jak chce to lozko ustawic w sypialni to nie moge przejechac kursorem do sypialni... poprostu moge ustawiac meble tylko w tym polu widzenia co mam na ekranie i nie moge go zmienic...mogl ubelowac dom w oddalonej kamerze ale co to za przyjemnosc.
wie ktos moze jak rozwiazac ten problem? chodzi mi o zebym mogl sobie normalnie umeblowac dom, czyli majac zaznaczony mebel mogl go ustawic nie tylko w tym polu co widze na ekranie tylko np w pokoju obok.
pamietam ze w sims 1(w te ostatnio gralem) wystarczylo dojechac kursorem z zaznaczonym meblem do boku i tak jakby obraz sie przesuwal dalej a w sims 3 tak nie jest, przynajmniej u mnie.
wiem ze troche skomplikowanie to opisalem wiec jak nie bedziecie mogli zrozumien to zamieszcze screena.