przez Lincoln2491 07 Lut 2008, 20:50
Mam podobny Problem z tą samą grą.
Od wieków mam monitor LG Flatron F700B, rozdzielczość maksymalna (której używam w tej grze i w innych czynnościach) 1280 x 1024.
Przez 3 tygodnie miałem możliwość używania LCD marki Acer, nie pamiętam jakiego modelu, wiem że 22 cale i panoramiczny (rozdzielczość max 1680 na 1050). Gdy zacząłem używać tego monitora, przestawiłem grę na maksymalną rozdzielczość (1680 na 1050). Po pewnym czasie trzeba jednak było przejść na stary monitor. I tu zaczęły się schody. Dotychczas gra cały czas działała, lecz gdy spowrotem zmieniałem monitor, nie zmieniłem rozdzielczości w grze na starą. Teraz gdy chce włączyć grę, pojawia się logo bf 2na środku ekranu, potem znika i ekran robi się czarny, a potem wywala do windy. Przedtem włączanie przedstawiało się tak: logo bf2 -->pulpit --> czarny ekran przez chwile a potem już intro itp.
Stwierdziłem więc, że pomoże tylko reinstalka. I tu pojawił się kolejny problem. Próbowałem usunąc program za pomocą Free Uinstaler, windosowskiego dodaj/usuń programy a następnie za pomocą płyty. Pojawiał się błąd
http://img263.imageshack.us/my.php?image=bf2sj6.jpg
(scan jest zrobiony po tym jak zainstalowałem patcha 1.41, pierwotnie nie miałem zainstalowanego patcha, lecz pojawiał mi się tam sam błąd, więc zainstalowałem patcha i błąd pozostał)
Tak więc gra mi się nie chce włączyć ani zdeinstalować. Na koncie mojego brata który nie zmieniał ustawień gra działa, ale też nie można jej usunąć.
Gra jest ustawiona na max detale.
Konfiguracja kompa:
-Asus p5kc
-Geforce Evga 8800 GTS 320 MB
-2 giga ramu
-c2d e4600
Czy można zmienić ustawienia gry bez włączania jej, lub ją zdeinstalować? Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu w ten lub inny sposób.