Od bardzo niedawna mam swoje konto na steamie w counter strike'u. Jestem totalnie poczatkujacy w temacie, slabo gram, ale sprawia mi to frajde i chyba o to chodzi;)
Mam takie pytania nt. steama...
1) Kiedys widzialem w sygnaturze na jakims forum powien user mial jakis identyfikator, ktory pokazywal mu jakies statsy i jego pozycje w rankingu... stad moje pytanie - czy grajac w csa jest on bezposrednio identyfikowany z moim kontem steam? w sensie: czy moge przejrzec sobie historie moich fragow i zginiec od pierwszego uruchomienia gry? Czemu pytam - czasem pozyczam koledze moje konto steam i ten sobie gra na jakis tam serwerkach... i teraz zastanawiam sie czy jego "osiagniecia" (czyt. statsy/fragi) nie sa przypisywane mi? Gramy ja jednym loginie steama w koncu... czy istnieje zatem baza moich statsow? gdzies moge sie zalogowac i zobaczyc pozycje w rankingu sposrod wszystkich majacych swoje konto w steamie?
2) nieco powiazane z pytaniem 1)

3) Slyszalem cos o nijakim steamID... czy ja tez to mam? Dopowiem ze nic z tego nie odpalalem, nie aktywowalem... czy to nie jest przypadkiem zbior moich statystyk?
To by bylo na tyle... prosze nie wyzywajcie mnie od nie wiem kogo... jestem poczatkujacy w csa i nie wszystko jest dla mnie zrozumiale,,, prosze o cierpliwosc:)
Pozdrawiam
slaw444:)