(Nie Kazdemu To Działa !!!)
1. najpierw usuwamy (jeśli mamy zainstalowane) "Daemon tools" i "gre" która chcemy „poprawić”
2. Teraz musimy zaopatrzyc się w:
-daemon403-x86.exe http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=Download&id=81
-Starfuck_v0.83Beta.rarhttp://rapidshare.de/files/14134340/Starfuck_v0.83Beta.rar.html

3.Kolejnym zadaniem jest „pozbycie“ się napędów optycznych. Robimy to odinstalowując sterowniki. (osoby które wiedza jak to zrobić mogą przejść od razu do następnego punktu „4”)

Robimy to przez Menadżer urządzeń (start->panel sterowania->system->sprzet->menadzer urządzeń).

Niektórzy maja ustawioną nowa klasyfikacje. Ja jednak zalecam przestawienie do starej (klasycznej).

Następnie wybieramy "system"

No i wreście dotarlismy do naszego ukochanego menadżera. Wyszukujemy w nim nasze napędy i usuwamy sterowniki naciskając 2 ikonkę od konca na górze

System windows zapyta się o potwierdzenie usunięcia. oczywiście naciskamy OK. Robimy tak z każdym napędem jaki mamy.

W ten sposób w "mój komputer" nie powinno być żadnych optycznych napędów.

4. Kolejnym punktem jest zainstalowanie "daemon tools" i ustawienie w nim jednego wirtualnego napędu.Instalacji nie będę opisywac to chyba każdy potrafi.
ustawienie jednego wirtualnego napędu. Nie zalecam włanczania wszystkich opcji emulacji. Najlepiej aby ikonka w zasobniku systemowym była czerwona.

Teraz wystarczy tylko Ponownie uruchomić komputer.po uruchomieniu windows automatycznie powinien wykryć napędy optyczne i zainstalować odpowiednie sterowniki.w ten sposób uzyskalismy 2 napędy 1 optyczny + 1 wirtualnym na pierwszym miejscu (w moim przypatku

5. Teraz nadszedł czas na instalacje gry. Najpierw odpalamy w daemon tools obraz płyty.

Przeszedł czas na najprzyjemniejsza cześć tego tutoriala dlatego zmieniłem kolor na zielony, przyjemniejszy dla oka.
Instalujemy grę w moim przepadku jest to "Splinter cell chaos theory" ale i tak postępujemy tak samo z każda inna gra na tym zabezpieczeniu.

Po zainstalowaniu na pulpicie pojawił się skrót. POD ZADNUM POZOREM NIE WŁANCZAĆ GO !!
6.Starfuck_v0.83Beta.rar.
wypakowujemy go (zalecane jest nie kopiowanie lub przenoszenie go po wypakowaniu). I odpalamy.

Z okna (nie po polsku ani angielsku) wybieramy "LINK GENERIEREN" Sprawdzamy czy mamy wszystko ustawione tak jak przestawia to okno: i wybieramy EXE ANGEBEN

Odnajdujemy nasza grę i wskazujemy plik z gra (*.EXE)
Następnie wybieramy "image angeben" i wskazujemy obraz płyty a dokłaniej to plik (*.mds)
Teraz zostaje nam zapisanie Linka przez wybranie "LINK ERSTELLEN" wskazujemy gdzie chcemy zapisac i wpisujemy dowolna nazwe.
Wybieramy ZAPISZ i generujemy LINK przez wybranie "FENSTER SCGLIESSEN"
.Teraz zostaje nam tylko odpalenie gry przez skrót który zrobiliśmy. Nie włanczajmy oryginalnej ikonki

7. Odpalenie gry.
Po właczeniu gry pojawia się na ekranie smok:

Teraz gra zweryfikuje płytę:

No i możemy grac aż do bólu. Sprawdziłem juz:

____ KING KONG ______ Trackmania: Sunrise _______ Toca 3 ______

___Splinter cell CT _____ prince of persia t2t _______ L.A. Rush ____