przez Dr@GuN 27 Sty 2006, 19:47
mam 3 kompy , chcę je wykożystać do gry w gta vc po sieci (może być to gra internetowa może być lan , wszystkie są poszczepiane i tak , problem zaczą się od kompa nr 2, jak zainstalowałem mta to wyskakiwał że nie może znaleśc odnośnika do skrótu , problem rozwiązałem , okazało sie że mks coś kaszanił....dobra to Załatwione , teraz kolejny problem , nie mogę postawić serwera . a jak za którymś razem mi sie uda to nei mogę odpalić na żadnym kompie gta , jak na serweże wchodzę to mi sie już ładuje , i w ostatnim momencie wychodzi do systemu..... a na innych kompach to sie wogóle dołączyć nei mogę....nawet jak podam ip sieciowe (lan/internet , nie ma to znaczenia) to o wersji 0.5
wersja 0.3
zakładam serwer i nie mogę sie dołączyć za nic , żadnymi klijętami czy klijęto/serwerami......
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.