przez Dr@GuN 06 Gru 2005, 21:56
szukajka boli ?? ps ja też to miałem , ale tak jak pisał pcchack to wina starego systemu , może coś w grze źle masz ustawione , dałeś małe detale ??
podczepie sie do tematu , niedawno użądzałem lanparty na 3 kompy sprosiłem 2 kolegów i mieliśmy grac no i było git do czasu jak chcieliśmy grac w nfs u 1 nie 2 , przez pliki do gry po lanie , odłonczyłem się od netu , no git zakładam serwer wszyszyscy sie dołączyli git wozy ustawione gra sie ładuje już , a tu stop.... jeden komp wszedł 9dawno temu już nagrałem na nim) no i czekał na resztę , a reszta sobie odpuściła i nie mogła sie ruszyć , no to ja alt +ctrl+del patrzam a tu nie odpowiada speed.exe , no dobra ruszam jeszcze raz tylko przestawiam grafikę na mniejszą , to samo , czym to może być spowodowane ??

I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.