Jednym słowem chciałbym żebyście mi doradzili jaki bank wybrać i dlaczego bo ja kompletnie nic nie wiem na ten temat..

Jeśli mielibyście jakieś porównanie w necie to z chęcią poczytam.
Pozdrawiam.
skowrona napisał(a):wpłate i wypłate kasy bez dodatkowych opłat.
qrminator napisał(a):Nigdy nie potrzebowałem oddziału żeby cokolwiek zrobić z kasą, wszystko załatwiam we wpłatomatach/bankomatach. Konto w mbanku mam już 2 lata.
* 0 zł otwarcie rachunku
* 0 zł prowadzenie rachunku
* 0 zł za przelewy realizowane za pośrednictwem Pocztowy24
* 0 zł za 2 wypłaty w miesiącu kartą Visa Electron ze wszystkich bankomatów w kraju i za granicą (w ramach limitu wypłat)
* 4 zł dostarczenie gotówki z konta przez listonosza
* 0 zł za wpłaty na rachunek dokonywane na każdej Poczcie oraz w placówkach Banku
* 0 zł za wypłaty z rachunku dokonywane na każdej Poczcie oraz w placówkach Banku
* 0 zł za wydanie karty płatniczej Visa Electron
* 4 zł miesięcznie za korzystanie z karty płatniczej Visa Electron
* 0 zł za informacje o stanie konta i ostatnich operacjach na rachunku przez automatyczny serwis telefoniczny
* obsługa w placówkach Banku, Urzędach Pocztowych, przez internet oraz telefon
* zlecanie przelewów, zakładanie lokat w rachunku za pośrednictwem bankowości elektronicznej
* możliwość założenia konta wspólnego (dla dwóch osób)
* możliwość uzyskania kredytu w Koncie
jarek* napisał(a):* 0 zł za 2 wypłaty w miesiącu kartą Visa Electron ze wszystkich bankomatów w kraju i za granicą (w ramach limitu wypłat)
jarek* napisał(a): * 4 zł miesięcznie za korzystanie z karty płatniczej Visa Electron
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości