Witam
Chcialym sie dowiedziec o takiej rzeczy. Mam ukoncozne 17 lat i posiadam karte rowerową. czy w takim wypadko moge jezdzic skuterem o pojemnosci silnika do 50cm3? bez innych dokumentów? czy musze robic specjalnie karte motorowerową?
kjubus napisał(a):albo czekasz do ukonczenia 18 roku zycia - wtedy juz nie bedziesz musial.
. Sam mam kartę motorowerową i skuter, ale jak wprowadzą to całe AM to na pewno nie będę jego robił, tylko zrobię A i zdejme wszystkie blokady, lub sprzedam skuter i kupie motocyklna dzień dzisiejszy. Trwają prace nad ustawą
Cendro napisał(a):Sam mam kartę motorowerową i skuter, ale jak wprowadzą to całe AM to na pewno nie będę jego robił
Cendro napisał(a):tylko zrobię A
Cendro napisał(a):zdejme wszystkie blokady
Cendro napisał(a):kupie motocykl
TELEPATYCZNY napisał(a):A na prawko innych kategorii niż to AM czy A ? ( B,C,D ? ) będzie można śmigać skuterem ?
kajtekjr napisał(a):W końcu skończy się poruszanie po drogach na dowód osobisty...
qrminator napisał(a):masz już wtedy dowód.
TELEPATYCZNY napisał(a):kajtekjr napisał(a):W końcu skończy się poruszanie po drogach na dowód osobisty...
O to pytam...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości