Milicjant napisał(a):A widze tutaj dział gry, filmy, muzyka i jednym słowem... warez...
Jasne...
Dział GRY: -> Problem z przejściem gry XXXXX? To też Warez???
DziałFIlmy: -> Nie odpal mi się film DVD -> ciemny obraz, brak dźwięków? Też WAREZ???
Muzyka -> Słuszałem kawałek w TV. Bardzo mi się podoba. (tu opis teledysku, słowa itp). POka ktoś co to za tytuł i wykonawca? To też WAREZ????
Myśląc Twoimi kategoriami, to:
a)
nie powinienem się żenić, gdyż żona będzie zabierac mi kasę

, nie będę mógłiść z kolegami na piwo, nie będę mógł siedzieć przy kompie, nie będę miał dzieci, bo będę non stop z nimi siedział, itp.
Jak widać popadamy w skrajności a od tego już tylko paranoja i zakłąd zamknięty.
b)
nie powinienem pomagać na forum w tych działach gdyż przyczyniam się do Warezowania, a co za tym idzie -> łamię prawo? Tak?
Paranoja!
c) Myślisz, że to na forum wszyscy mają legalne wszystko?
Paranoja!
d) Nawet, gdy umieszczę linka do warezu, cracka itp. To łamię prawo? Odp. NIE!!!!! Gdyż podanie sznurka cracka nie jest łamaniem praw autorskich (wątpię, aby autor cracka nie wyrażał zgody na umieszczenie go. Wręcz przeciwnie)!!! Skoro jednak postanowiliśmy, że nie będzie podawania linków do "nielegali" to nie podajemy!. Czyli wychodzi na to, że znów mamy: Paranoja!
I tak można wyliczać i wyliczać. Więc dobrze ktoś zrobił, że zamknąłten temat, a j atylko dopisałem "swoje".
Więc skończmy tę paranoję![/url]