mati43 napisał(a):Amistad18 powiedz czemu jesteś przeciwko grafice
zacytuj mi moment gdzie powiedziałem że jestem przeciw ... możesz przeszukać moje wszystkie posty na tym forum ... powodzenia

.... dla tych co nie zrozumieli ... wchodzicie
tu ... klikacie na to:

a następnie w temacie wpisujecie "nowy dział grafika" no i dalej licze na waszą inwencję twórczą ...
fluid napisał(a):ja chcialem kacik muzyki metalowej a pozniej kazdy chcial robic kacik swojej muzyki i tym sposobem wszysztko szlag trafil tak wiec bedac sprawiedliwymi powinno nie byc zadnych kacikow i dzialow tematycznych typu
hmm co do twojego kąciku to uważałem że bardzo fajny pomysł, nawet dzięki niemu miałem co ściagać

, no a jak chciałeś żeby został to wystarczyło dopisać że kącik o muzyce będziesz miał tylko ty i nikt więcej, reszta tematów będzie zamykana i koniec
. .... kilka tematów by sie zamknęło, ktoś by sie zbuntował

... wątpię
co do "kącików" to jeśli chodzi o jakiś kącik internet czy sieć to raczej odpada, bo co ludzie będą sie chwalili że zrobili strone ( już jest temat ) , założyli sieć czy zmienili sobie ip

... myśle żę ten temat jest poświęcony DZIAŁOWI internet ... w którym by lądowały tematy związane z internetem, czyli tak jak pisałem o 1/3 czy 1/4 pogaduch + jeszcze troche z innych działów ... i to popieram, natomiast co do jakiegoś kąciku tylu sieci to według mnie to jest bez sensu

...
i po ptokach ....