karta dźwiękowa to oczywiście realtek na płycie głównej MSI P35 MS -7345
ps. prosze o pomoc
edit: dzięki za poprawę tematu
chciałem dodać że w ogole zeby ktos cos uslyszał to musze mieć dosłownie mikrofon przy ustach...
ps. prosze o pomoc jak i o przypomnienie jak sie sprawdzało modele (tylko bez odpowiedzi takich jak menedżer urządzeń...)
Random napisał(a):ps. prosze o pomoc jak i o przypomnienie jak sie sprawdzało modele (tylko bez odpowiedzi takich jak menedżer urządzeń...)
a że ta karta jest zintegrowana wiec g**no zrobie... teraz zaluje ze wzielem zintegrowana
Random napisał(a):mam taki problem że jak gadam przez mikrofon to słychac bardzo głośno echo ze słuchawek a mój głos słychać tylko jak sie przybliże
kajtekjr napisał(a):Słyszysz echo w swoich słuchawkach czy tak jakby dzwiek/echo np z mikrofonu kolegi ?
Fire_ napisał(a):Zawsze można dokupić i wpiąć w gniazda kart rozszerzeńA tę zintegrowaną odinstalować...
właśnie przed chwilą szukałem takiego gniazda ale raczej nie ma... spróboje jeszcze pokombinować
Nie koniecznie to musi byc wina dzwiekówki, a wina złej konfiguracji zintegrowanej..
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości