przez malboro51 11 Mar 2008, 09:42
to ten sam problem co ma kowidor, wiec ja radziłbym ci odłączyc porty usb te które są z przodu obudowy, mi na razie pomogło, zeskanuj kompa programami
SDFIX, cobofix, hijack na tym forum jest wszystko jak je instalowac i uruchamiac
[ Dodano: Dzisiaj o 8:49 ]
tak sobie myslałem ze to wina mp3 które podłańczałem do usb to spowodowało błędy teraz bede wiedziałe co robic, w raportach wynika ze usb wiec odłączyłem przedni panel usb i odziwo komp bez restartu 2 dzien, zeskanowałem kopa tymi programami co wczesniej podałem i z moich obserwacji rejestr z tych programów czysty ale zobacze co na to specjalisci powiedzą, wiem ze reinstalacja windowsa niepomoże, ciężka sprawa oddac płyte pewnie tylko na gwarancje
[ Dodano: Dzisiaj o 11:23 ]
jednak był res kompa, ale wynikło z temp grafy, niewiem juz sam co sie dzieje, co robic, moze odłączyc wszystko bez zasilania i zostawic na pare dni nieraz to pomaga, czy oddac na gwarancje?
[ Dodano: Dzisiaj o 11:52 ]
znowu resy przy włączeniu, zmieniłem obudowe na drugą i narazie chodzi dobrze, zobaczymy, bede pisał co i jak, moze jakos sie dojdzie do przyczyny, podejzewam włącznik w pierwszej budzie, lub cdrom, albo po budzie przechodzi jakies napiecie co to powoduje, zobaczymy
[ Dodano: Dzisiaj o 12:12 ]
jesli o podgląd zdarzen to sprawdzałem na innym kompie i jest to samo i komp sie nieresetuje poprostu nic nierobi, wiec mozliwe z tymnapieciem co wedruje po obudowie, obadam poczekam i zobaczymy, bede pisał