mój problem tyczy się nagrywarki dvd. otóż nagrałem sobie jedną płyte na spokojnie, bez problemów . wkładam kolejną płytke i co?????? nie czyta jej. tak jakbym nic nie włożył do nagrywarki. kurde myśle włoże taką samą z jakiej przed chwilą nagrywałem. wkładam i nic....... spowrotem włożyłem tą co nagrałem i tuy noprmalnie jest Autoodtwarzanie i wszytsko dizła. ogólnie problem polega na tym że nie ma autoodtwarzania przy czystych płytach ale zauważyłem że jak nie ma płyty w nagrywarce to nazwa jej jest " Stacja dysków DVD-R(E:) " a gdy wkładam płytke DVD to zmiania się na "Stacja dysków CD(E:) " dlaczego?? nie moge tego pojąć......po kolejne jak wkładam DVD-RW to normalnie jest autoodtwarzanie. i jak mam nagrać film w .avi to w nero pisze że to bedzie trwało około 7h ( myśle że ok bo kiedyś tak nagrywałem) ale gdy włożyłem zwykłą DVD( tą co nie było auto...) to najpierw było 25h a jak dałem kompowi odpocząć z 10min to było 14h. Dlaczego tak jest?? czyja to wina nagrywarki czy płyt?
PS: nagrywam raczej rzadko to może dlatego tak jest?? może trzeba ją rozruszać...