A mianowicie posiadam takiego kompa ATHLON 64 3500+ płyte głowna GIGABYTE K8TRITON karte graficzna GF 7600GT (gigabyte) 128mb z pasywnym chłodzeniem. 1 giga ramu w 2 kościach.
Mój problem polega na tym iż od dłuższego czasu mam problemy z graniem w gry wcześniej były to restarty komputera np po godzinie gry... teraz cześciej PC sie zawiesza jak restartuje, bywa ze po 30 min gry bywa że od razu jak uruchomi się gra. Nie wiem w czym leży problem komputer ma niecały miesiac. Byłem z nim w sklepie gdzie go kupiłem to powiedzieli mi zebym zainstalował firewalla bo mam "robaka" który mi tak robi wyśmiałem człowieka i teraz chce iśc z tym to jego szefa ale chce wiedzieć co mam powiedzieć i mniej wiecej na jaka usterke ich nakierować. Wiec prosiłbym was o pomoc.
procesor nie przekracza nawet 50 stopni wiec to na pewno nie on.
aa bym zapomniał zasilacz 350W ( on tez może być przyczyna ) powiem tylko ze karta graficzna potrafi sie nagrzać nawet do 80-90 stopni... niby próg to 116 stopni ale dla mnie 80 to juz duzo bo krzem w temperaturze 80 stopni ma zupełnie inne właściwości ... a jak wiadomo z krzemu zbudowane sa procesory graficzne.