Witam. Mam pełne spolszczenie do gry Stronghold 2 (Twierdza 2).
Dostępne jest tutaj. Jest to w pełni samodzielny instalator - klikasz Instaluj i rozpakuje za ciebie całą zawartość do domyślnego folderu z grą. Zanim jednak to zainstalujesz możesz samodzielnie podać ścieżkę dostępu do folderu - pomocne tylko jeżeli masz zainstalowaną grę w innym miejscu.
Spolszczenie zostało skompilowane przeze mnie. Jest całkowicie bezpieczne gdyż nie zawiera i nie dodaje żadnych wpisów do rejestru, żadnych bibliotek DLL ani żadnych plików konfiguracyjnych i systemowych gry. Spolszczenie można bezpiecznie zainstalować mając grę w każdej wersji językowej i z każdym patchem gdyż instalator go nie posiada. Spolszczenie zawiera jedynie dźwięki, dialogi, napisy, filmy i grafiki. Waga pliku to 237,4MB.
PS.1.: Przepraszam administratora że odpowiadam w starym temacie ale widnieje on na pierwszej stronie google po wyszukaniu słów "spolszczenie stronghold 2"
PS.2.: Dla zainteresowanych - tego spolszczenia nie mam zamiaru umieszczać (i tego nie zrobię) na innych serwerach - pobieralniach, dlatego proszę nawet o to nie pytać.