PS gry w wersji PL chyba jeszcze nie ma ale warto sie zapytać na zapas
zakonnica napisał(a):w jedynym otwartym po wpisaniu swojego pytania i wysłaniu go - pokazuje się tylko puste białe miejsce
Witam, od razu przepraszam, jeśli w niewłaściwym miejscu się dopisałam, ale przestudiowałam wszystkie wątki związane z Prince Of Persia 3 i wszystkie one są pozamykane, więc nie bardzo wiedziałam, gdzie w takim wypadku mam zadać pytanie.
Mój syn gra w tą grę na PS2, nie umie sobie poradzić z pierwszym bosem, przejrzałam forum, znalazłam filmik z tą walką, teoretycznie już wiem, że powinien go najpierw oślepić, ale jest problem. Wg tego, co pokazano w filmiku, główny bohater musi skoczyć bosowi na plecy, utrzymać się na nich i dobrać się do oka. I tu właśnie nie bardzo syn wie, co robić, bo skakać na bosa skacze, ale żadnego ruchu na nim wykonać nie może, ani się uchylić, ani przeskoczyć, za każdym więc razem grubasek łapie go na swoim karku i po prostu zabija. Może mi ktoś powiedzieć, w jaki sposób można utrzymać się na tych jego plecach, w jaki sposób wymusić na Prince, aby uchylił się i nie został złapany w łapy bosa? Próbowaliśmy już wszystkich przycisków na gamepadzie, ale nic z tego - jak tylko skoczy na plecy bosa, to stoi jak wryty i nie ma możliwości kierowania jego ruchami Sad A w filmiku tak pięknie uchyla się przed łapami bosa i atakuje go. To jak to zrobić? Pięknie proszę o pomoc, moje dziecko siedzi już nad tym 2 dni i zaczyna się delikatnie wściekać, pomogłabym mu chetnie, ale też nie umiem.
Pozdrawiam Smile
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 97 gości