przez High Voltage 08 Lip 2007, 16:49
moze i ma wszystko, ale co z tego jak jakos moze nie byc najlepsza??
Na pierwszy rzut oka wszystko wyglada w porzadku, wiem, bo kumpel kupił, ale potem juz nie widzialem jak sie sprawuje, bo wyjechal... a on zawsze wszystko chwali, co kupi, bo wg niego ma najlepsze, wiec nie mozna mu wierzyc jak sam o czyms opowiada...
Jak juz tak bardzo chcesz miec niby mocniejszy sprzet, to z kadłubków nie VBI asus, a compal fl90. Wygląda na solidniejszy sprzęt... Wygląda, a jak jest nikt nie wie.
Jeżeli siostra nie zamierza grać, to jej w zupełności wystarczy sprzęt co podałem wyzej, wydajnosci na siedzeniu na necie i pisaniu w wordzie nie odczuje, a przynajmniej moze byc pewna, ze jakos jest na najwyzszym poziomie (zwlaszcza w HP - mam 2 lata jeden model, i ani razu nic z nim sie nie zrobilo, system jak byl zainstalowany na poczatku tak soi, i nie widac praktycznie spadku wydajnosci laptopa...)
A i kolejan kweista, jezeli siostra chce na dworze czasami popracowac, to radze poszukac matrycy matowej, bo na szklanej sie nie popracuje igdzie, gdzie jest światło, odbija sie w niej wszystko... Ja sam postanowilem ze zrezygnuje z wydajnosci az tak bardzo i wole poszuakc czegos slabszego troszke, ale aby bylo z matowa matryca...