Jeśli chodzi o system, to automatyczne aktualizacje są stale włączone. Pobrałem nowe sterowniki (opatrzone numerem 12.3; poprzednie były 12.2). Z tymi nowymi sterownikami jest tak samo. Dla pewności sprawdź czy pobrałem odpowiednie:
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_xp.aspxMój system to Win XP 32 bit.
Dodatkowo występuje ciągły problem przy włączaniu - wyskakuje mi czerwony komunikat "Please connect the power cable to your video card..."
Najdziwniejsze jest to, że czasami wystarczy poruszać coś przy kablach, czasami wystarczy poczekać i uruchomić ponownie po raz n-ty i się ładuje normalnie. A potem, gdy wydaje się że wszystko jest OK, uruchamiam ponownie komputer i pierwsze co widzę to ten czerwony, migający komunikat (oczywiście kabli nawet nie dotykałem). Zastanawiam się czy to wina zasilacza, czy karty graficznej -przejściówki raczej nie, bo przecież nie muszę tykać żadnych kabli, by problem się rozwiązał/znów się pojawił.
Jakieś rady co do tych dwóch problemów: krzaków czy migającego komunikatu podczas uruchamiania systemu ?
Jeśli nie, to jutro wysyłam kartę na naprawę.