Pierw chodzi tobie o pobor mocy (aby tylko nie za dużo) , ale w nowe gierki chcesz sobie pociachać i chcesz mieć dobra k.graficzna , lecz nie stety nie ma dobrze tak na tym swiecie
Jesli karta ma byc w miare dobra nie będzie pobierać tobie 40W tylko 100W , no ale jak ty sadzisz ze na tym w GTA IV sobie pograsz i inne fajnie gierki na dosc dobrym FPSie , nie na Low , no coz ... Fakt byl taki czas co odpaliłem lata temu DOOM 3 na PII 333mhz , 128 ramu i Riva TNT 128 bodajże i chodzili na totalnym LOW i 640x480 ale chodzi (to był cud wtedy , ale trochę zabawy mi to zajęło aby to odpalić bo pierwsze wrażenie to było 0,5fps'a)
Pamiec na grafice to nie wszystko , tak naprawde to nic moze mieć i 1gb pamięci , a w grach będzie żałosna , bo liczą sie inne czynniki.
Beza_666, zaproponował bardzo dobra kartę do twojego sprzętu i nie wiem dlaczego miałbyś się wahać jeszcze z innej beczki nawet ,
7300GT jest o niebo lepsza od 6200 jeśli chcesz sobie pograć w CoD4 czy PES9 no GTA IV tez odpalisz ale na pewno lepiej będzie śmigać niż na 6200.
Zasilacz da sobie rade.
Bardzo dobra okazja moze byc :
PALIT GF 7600GS SONIC 256MB/128bit/DDR3Ale "your call"
Autor postu otrzymał pochwałę