przez lawrence_90 13 Gru 2008, 19:35
Cześć

Więc tak: mam laptopa, tv LCD, tv kineskop, satelitę analogową, na której moja mama ogląda tylko TVN (a za 2 dni zniknie z ekranu

). Mama poprosiła mnie żeby coś z tym zrobić. Mama ogląda tylko TVN. Zastanawialiśmy się nad "n"ką, ale stwierdziliśmy że nie warto brać abonamentu dla tego jednego programu. Ja bez TVN przeżyje, mama raczej nie. Zastanawiałem się nad kartą telewizyjną. Telewizji cyfrowej raczej nie będziemy brać bo chcielibyśmy ją mieć na dwóch telewizorach (LCD i KINESKOP). Domyślam się też, że na karcie telewizyjnej tvn'u też nie będzie. Satelita analogowa, którą mamy też ma swoje lata (talerz już przerdzewiały i już nie spełnia swojego zadania). Jakie kanały mogę oglądać na karcie telewizyjnej? Czy potrzebuje dodatkowo jakiegoś talerza? Jak to jest? Kupuje kartę tv., podpinam do laptopa i odbieram programy? Chciałbym jeszcze rozdzielić sygnał na dwa telewizory. Proszę o pomoc

Dzięki
Intel Pentium Dual Core (Merom) T2390, Compal IFL90, 4 GB DDR2 (2x OCZ2MV6672G), nVIDIA GeForce 8600M GT 256 MB, TOSHIBA MK3252GSX (320 GB, 5400 RPM, SATA-II), Logitech MX518 Batman Edition