Witam po dłuższej nieobecności.Siostra poprosiła mnie abym zapytał się was na forum o poradę w sprawie kupna laptopa do 1800zł.Specjalnych wymagań nie ma.Powinien mieć spory dysk , karta graficzna pasowałaby nie zintegrowana bo czasami może jakieś gry będą odpalane.Jednak najważniejsza sprawa dotyczy internetu.Pasowałoby żeby miał wbudowany moduł WiFi.
Teraz druga sprawa wiążąca się bezpośrednio z kupnem laptopa.Mam Neostradę 1Mb i i modem taki najprostrzy tzn. można go podłączyć do kompa tylko kablem.Pasowałoby też chyba go wymienić na jakiś lepszy tzn bezprzewodowy bo ja bym sobie z niego neta pociągnął kablem Ethernet a siostra właśnie przez WiFi.Cena myślę do 100zł.Jest jeszcze taka sprawa czy nie będzie problemów z sygnałem bo modem byłby na piętrze a laptop na parterze.Proszę o propozycje ze sklepów Esc.pl ewentualnie Agito.Z góry dziękuje za pomoc.Pozdrawiam.
Dodano 28.05.2012 15:38:50:Chopy to chociaż poleccie mi tego lapka.
IIAMD Athlon 64 3200IIDFI Infinity NF Ultra M-2 NForce 4 UltraIIA-Data Vitesta Extreme Edition 2x1 GB CL4 800IIGigabyte ATi Radeon HD 4850 512 MB GDDR3 Zalman EditionIIChievtec GPS 45OWIILogitech X-240IIRazer DeathAdder+podkładka QCK SteelSeriesIILG Flatron F700BIINEO 1MBII