Witam. Chciałbym żebyście pomogli mi w wyborze dobrego, nowego sprzętu. Górna granica ceny to 2000 zł, ale najlepiej by było, gdybym nie musiał wydawać WIĘCEJ niż 1800 zł. Przejdźmy teraz do kryteriów jakimi należy się kierować przy wyborze komputerka. Nie są one zbyt wygórowane. Przede wszystkim zależy mi na tym, żeby laptopik bezprzewodowo ściągał sygnał internetowy z routera. Mam już odpowiedni sprzęt: router D-Linka bezprzewodowy kupiony ze dwa lata temu. Nie wiem czy dobrze kombinuję, ale chyba chodzi o to, żeby laptop zawierał kartę wifi. Jeśli nie - proszę uświadomcie mnie

. Kolejną rzeczą jest wydajność laptopa. Dobrze by było gdyby nie był to sprzęt odpowiedni tylko do przeglądania stron internetowych, chciałbym od czasu do czasu pograć na nim w produkcje w stylu najnowszych call of duty. Chciałbym oczywiście żeby sprzęt był w miarę możliwości bezawaryjny. Podsumowując, chcę najlepszy sprzęt jaki jest dostępny na rynku w cenie, którą podałem wyżej. Musi być z wifi, odpowiedni do gier, szybki, z dużą ilością pamięci, bezawaryjny. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Celeron 2.0 Ghz, 512 ram, Radeon 9550. Yeah