Na jednych z forów zobaczyłem pewien temat z zarabianiem w necie, opisany przez jednego z dobrych typerów, myślałem że to znowu jakiś kawał czy coś ale postanowiłem się zarejestrować i musze wam powiedzieć że jestem mile zaskoczony, to naprawde działa, jest troche klikania ale przynajmniej mam pewność że to nie oszustwo

firmy:
yourptr
nominimum
solocents
YOURPTR
Kliknij , aby się zarejestrować
Zalety firmy:
B duzo roznych mozliwosci : klikanie w banery maile , rejestracje w innych firmach , referowanie i co najwazniejsze wszystkiego jest duzo.
Poziom platnosci - 45$ , który jest naprawdę realny do osiągnięcia:)
A za pkt mozna sobie kupic ulepszenie konta - zmniejsza sie limitu wyplaty nawet do 5$ dzięki czemu napewno uzbieramy pieniążki , dostajemy referali(osoby polecone) za darmo itd.
Fajna szata graficzna , przejrzystość.
Szybki start:
Po kliknięciu na link otiwera się nam nowe okienko. Klikamy na Sign up , nastepnie wpisujemy e-mail i zatwierdzamy.
Sprawdzamy poczte , w otrzymanym mailu klikamy na link o góry. Przenosi nas on do rejestracji wpisujemy co trzeba uwazając na :
Send emails to: radze zaznaczyc tylko inbox >>> maile bedziemy czytali tylko na stronie co jest optymalne.
Select categories of interests to you: trzeba uwazac sa pulapki:
nie zaznaczamy
CAN'T READ ENGLISH
DELETE MY ACCOUNT
I CHEAT
Please DELETE ME
Z pozostałych zaznaczamy kolo 10
Current payment method: wybieramy MoneyBookers lub E-gold
Potem haslo i gotowe:)
Logujemy sie na konto , jest sporo opcji:
Paid to Click>> klikamy w banery i kasa/punkty
Your Inbox ( 149)>> nasze maile( po prawej liczba aktualna) klikamy i kasa/punkty
Nigdy nie klikamy w:
*** THIS IS AN ENGLISH TEST *** IF YOU CLICK THIS LINK YOU WILL LOSE $1.00 *** IF YOU CAN READ AND UNDERSTAND ENGLISH... DON'T CLICK THIS LINK ***
Powodzenia

Jesli ktos mialby jakies pytania>>> postaram się skonsultować z expertem i odpowiedzieć wam.
NOMINIMUM
podobne zasady tylko że nie trzeba mieć minimum żeby wpłacić na swoje konto, można już od 1 centa ja już mam nawet 10 centów

SOLOCENTS
bardzo fajna, minimum do wypłacenia na e-gold to 1$ a maile po 1 cencie , więc tu naprawde warto sie zapisać
życzę przyjemnego klikania

a jeśli ktoś niema konta internetowego, napisze jak w prosty sposób możecie to zrobić np. na e-gold
Założenie konta jest darmowe.
Konto E-gold może mieć dosłownie każdy. Żadnych ograniczeń, co do wieku, czy narodowości.
Aby nim dysponować, nie jest wymagane zdeponowanie jakiejkolwiek kwoty.
Opłata prowizyjna jest wręcz symboliczna i wynosi 1% w przypadku przelewów dokonywanych pomiędzy kontami, przy czym kwota prowizji nie może przekroczyć 0,50 $. Kosztem opłaty prowizyjnej obciążany jest odbiorca.
Konto jest pewne bowiem funkcjonuje już od kilku lat. Przyjmowanie depozytów następuje dosłownie w sekundach. Depozyty są automatycznie przeliczane na odpowiednią ilość wskazanego przez Was kruszcu co zabezpiecza przed dewaluacją pieniądza, wszystkie operacje są zakodowane i nikt nie ma prawa do nich wglądu a w szczególności rządy i systemy podatkowe jakichkolwiek krajów.
Przelewy na i z kont E-Gold są akceptowane przez tysiące firm na całym świecie
W każdej chwili możesz przelać zdeponowane tam pieniądze na konta bankowe na całym świecie
Dzięki komputerowi, posiadasz pełną kontrolę nad swoim kontem. Do tego masz zagwarantowaną pełną anonimowość
Ponadto możesz zarobić za poleconych. E-Gold honoruje dwa poziomy poleconych. Dostaniesz 25% od każdej opłaty pobranej przez firmę, za transakcje Twoich poleconych (ale nie więcej niż 12,5 centa jednorazowo).
To teraz, za rączkę i kroczek po kroczku jak się zapisać. Najpierw musisz znaleźć się na stronie E-Gold. Żeby to zrobić po prostu kliknij tu Na stronie która Ci się otworzyła kliknij "Create An Account" (drugi link od góry, z tych po lewej stronie). Przeniesie Cię na stronę z warunkami umowy. Naciśnij "I AGREE" ("zgadzam się"). Teraz jesteś na stronie z formularzem. Musisz go wypełnić, żeby się zapisać. Nie wszystkie pola są obowiązkowe. Niektóre są "opcjonalne", czyli możesz je wypełnić, ale nie musisz. Te obowiązkowe są opisane tłustym drukiem. Żeby nie przynudzać opiszę tylko te obowiązkowe, w kolejności w jakiej występują w formularzu.
Account Name - nazwa konta. Możesz tu wpisać co zechcesz. Ja wpisałem adres pod jaki przychodzą mi płatne maile - tego na pewno nie zapomnę.
User Name - nazwa użytkownika. Również pisz co chcesz, ale wypada potem pamiętać.
Name - Twoje imię i nazwisko.
Address - Twój adres.
City - Miasto.
State/Province - Stan/Prowincja. Na polskie warunki to odpowiada temu województwo. Dlatego wpisz tu swoje województwo.
Country/Zip/Postal Code - Kraj i kod pocztowy. Czyli piszesz Poland i swój kod pocztowy.
E-mail - adres twojej skrzynki internetowej. Tam zostanie Ci wysłana informacja o prawidłowym założeniu konta [nie używaj kont z interia.pl i o2.pl (blokują maile z E-gold)].
Phone - twój numer telefonu. Właściwie to nie wiem po co go biorą, bo nie dzwonią, ale biorą.
Alternate Passphrase - Twój alternatywny kod dostępu. Będziesz go musiał podawać żeby dokonać przelewu. Jeśli chcesz, to możesz podać taki sam jak twoje hasło dostępu do konta.
New e-gold Account Passphrase - Twoje hasło. Potrzebna Ci będzie, żeby się logować. Oczywiście piszesz co chcesz, ale MUSISZ TO PAMIĘTAĆ. Dla bezpieczeństwa Twoje hasło nie zostanie Ci przesłane w potwierdzeniu założenia konta, jak w firmach od maili. Jeśli chodzi o hasło to musi ono mieć minimum 6 znaków i składać się z liter i cyfr. Czyli np. "bla2" - nie wejdzie bo za krótkie; "blabla" - nie wejdzie bo nie ma cyfry; "blabla2" - OK to przejdzie. Oczywiście zalecam większą twórczość i nie informowanie nikogo, o tym jakie masz hasło. W końcu tu chodzi o Twoje pieniądze.
New e-gold Account Passphrase again - To jest weryfikacja hasła. Wpisz dokładnie to samo co powyżej. To dlatego, że nie widać tego co wpisujesz, a dzięki weryfikacji możesz się upewnić, że nie popełniłeś żadnej literówki i naprawdę napisałeś to co chciałeś napisać.
Enter the sequence of random numbers displayed in the above grid - Wpisz tu numer, który widzisz w okienku powyżej (tym w kratkę). Ten bajerek jest po to, żeby nikt nie zakładał kont za pomocą programów, które robią to automatycznie.
Formularz wypełniony, więc teraz kliknij "Open".
Od tej chwili posiadasz konto w E-Gold . Numer Twojego konta zostanie Ci przesłany mailem pod adres, który podałeś w trakcie rejestracji. Jeśli email nie dojdzie w ciągu godziny, Twója skrzynka prawdopodobnie blokuje maile z E-gold. W takim wypadku jeszcze raz założ konto korzystając innego konta email np. z onetu . Pamiętaj hasło, bo jego nie wyślą Ci ze względów bezpieczeństwa!!!