*Ping *Pong napisał(a):<lol> Wysylaj Sms,na jakies konkursy,dzwonki i tapety sobie sciagaj na kome.
maks123 napisał(a):a jak mozna komus kase przelac?
Simplus.pl napisał(a):Teraz, jeśli chcesz zasilić komuś konto, możesz to zrobić przelewając część środków ze swojego konta Simplus. Wystarczy tylko wysłać SMS-a.
Teleprzelew to nowa usługa, dostępna dla wszystkich użytkowników Simplus. Dzięki niej jeden użytkownik może przekazać część swoich środków pieniężnych (liczonych w pełnych złotych) na konto drugiego użytkownika. Maksymalna wartość Teleprzelewu oraz kolejnych przelewów w ciągu 30 dni nie może przekroczyć 100 zł.
Aby skorzystać z promocji, osoba przekazująca pewną kwotę musi wysłać SMS pod numer 5511 w treści wpisując: P X yyyyyyyyy (gdzie P oznacza komendę Usługi, X oznacza wysokość kwoty Teleprzelewu w pełnych złotych a yyyyyyyyy oznacza numer telefonu osoby przyjmującej przelew).
Po wysłaniu każdego zlecenia realizacji Teleprzelewu, przekazujący otrzyma od operatora wiadomość SMS z prośbą o potwierdzenie realizacji Teleprzelewu. Aby sfinalizować realizację Teleprzelewu użytkownik musi w ciągu 15 minut wysłać wiadomość o treści TAK na numer 5511.
Jednorazowo osoba przekazująca środki może dokonać Teleprzelewu na kwotę wyrażoną w pełnych złotych z przedziału od 1 do 100 zł.
Zasilenie teleprzelewem nie przedłuża terminu ważności konta.
Koszt wysłania wiadomości SMS na numer 5511 wynosi 5 groszy z VAT. W przypadku gdy osoba przekazujaca znajduje się w roamingu do tej opłaty doliczony jest należna opłata za wiadomość SMS wysłaną w roamingu zgodnie z cennikiem.
maks123 napisał(a):sklepie zaplacic smsem
szpak00 napisał(a):a zapomnialem dodac ze tez mam simplusa mozesz mi dac troche jak ci nie szkoda
High Voltage napisał(a):Pierwszy byłem
High Voltage napisał(a):i sie ograniczac musze z smsami
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości