thomass15 napisał(a):
Ale uważam że Opera chociaż zajmuje więcej pamiąci jest dużo lepsza !!!!
Watchmaker napisał(a):Ja tam uzywam starego IE
Jak informuje Secunia, odkryto kolejne cztery poważne błędy w przeglądarce Internet Explorer (dotyczące wersji od 5.01 do 6 z SP1 włącznie) umożliwiające napastnikowi przejęcie kontroli nad zaatakowanym komputerem.
domi napisał(a):Teraz testuje Opere i na razie wypada bardzo pozytywnie
do tego faktu już przywykłem....D!eselek 1.9T napisał(a):Watchmaker zastanow sie czy potrzeba ci numerow z podmiana stron startowych
thomass15 napisał(a):Jaka przeglądarka internetowa waszym zaniem jest najleprza ?
Watchmaker napisał(a):w Operze owa stronka wyglądała ja zwórcony obiad który ktos na dodatek podeptał (połowy odnosików nie było itp też nie ).
Największą zaletą tej wielo okienkowej przeglądarki jest szybkość. Różnica w prędkości pobierania stron WWW w stosunku do konkurencji jest widoczna gołym okiem. Opera jest przeglądarką przyjazdną użytkownikowi, bezpieczną, a na dodatek ma niewielkie wymagania sprzętowe.
WaldekKa napisał(a):Po wielu latach używania IE i różnych nakładek na niego w postaci np:Net Captor lub też MyIE śmiem twierdzić że niema lepszej przeglądarki od Internet Explorer.
D!eselek 1.9T napisał(a):WaldekKa napisał(a):Po wielu latach używania IE i różnych nakładek na niego w postaci np:Net Captor lub też MyIE śmiem twierdzić że niema lepszej przeglądarki od Internet Explorer.
Wiesz te nakladki to zwykle rozwiniecie samego IE(np.dodani3e modulu blokujacego reklamy), silnik i cala reszta pozostaje bez zmian wiec nie mogles raczej zauwazyc znaczacych zmian, lecz z wypowiedzi ludu, ktorzy te nakladki uzywaja twierdza ze uzytecznosc IE wzrasta o 150%
Pozdro
maciej napisał(a):Ja używam Copernic Agent Pro 6.0 i jestem z niego zadowolony nie jest może szybki i ładny graficznie jak Opera i inne ale choć ale jest bardzo czytelny mimo że nie ma polskiej nakładki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości