Mam nadzieje, iz dostane jakas odpowiedz, poniewaz ilosc postow nie swiadczy o doswiadczeniu etc.
Jesli pomyliem dzial to bardzo przepraszam, jednakze nie wiem czy opisywany nizej problem tkwi po stronie technicznej mojego komputera czy jest to wina jakiegos wirusa. Szukalem takiego tematu na forum roznymi sposobami, ale jesli taki temat istnieje, prosze o przeniesienie. Dziekuje.
Otoz moj problem wyglada nastepujaco:
Przy wlaczaniu komputera pokazuje mi sie okno ladowania Windows. Potem jest czarny ekran i slychac cztery polsekundowe brzeczenia. Po sekudowej przerwie dalej slychac te 4 brzeczenia. Niestety nie moge nagrac tych dzwiekow, poniewaz jakosc jest fatalna. Po ok. 5 sekundach brzeczenia resetuje sie komp. Laduje sie Winda i pokazuja sie 4 mozliwosci: uruchom komp w trybie awaryjnym, uruchom windows normalnie i jakies inne, ktorych juz nie pamietam (zapewne znacie ten bialo-czarny ekran

Dlatego zwracam sie do Was z wielka prosba - czy mial moze ktos kontak kiedys z takim przypadkiem, badz wie ktos jak zlikwidowac te problem?
Sprzet: AMD Duron 1,5 GHz, 256 MB RAM, Radeon 9200, XP Professional + SP2
Mam jeszcze 2, ale maly problem:
W temacie: http://forum.programosy.pl/hacked-by-godzilla-log-vp621466.html Lukesh napisal:
Lukesh napisał(a):Poczekaj az log z Silent Runners wygeneruje sie do konca, no i wklej jeszcze loga z tego programu: http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exeHow to fix Godzilla:
otwierasz moj komputer >> wlasciwosci >> opcje folderow >> widok >> zaznaczasz 'pokaz ukryte pliki i foldery' i odznaczasz 'ukryj chronione pliki systemu operacyjnego'.
ctrl+alt+del >> zakladka procesy, znajdujesz i zakanczasz 'wscript.exe'
otwierasz dysk i kasujesz od razu poprzez Shift+Delete pliki autorun.inf i MS32DLL.dll.vbs, pozniej przechodzisz do c:\windows i robisz to samo z plikiem MS32DLL.dll.vbs
start >> uruchom >>regedit, przechodzisz do klucza HKEY_LOCAL_MACHINE --> Software --> Microsoft --> Windows --> Current Version --> Run i kasujesz MS32DLL
Pozniej przechodzisz do klucza HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Internet Explorer --> Main by wykasowac “Hacked by Godzilla”
start >> uruchom >> gpedit.msc >> konfiguracja uzytkownika >> szablony administracyjne >> podwojnie klikasz na Turn Off Autoplay i wtedy
1. Select Enabled
2. Select All drives
3. Click OK
start >> uruchom >> msconfig >> uruchamianie >> odznacz 'MS32DLL' >> zastosuj >> okey >> ...
I teraz: czy w kluczu -> HKEY_CURRENT_USER --> Software --> Microsoft --> Internet Explorer --> mam skasowac caly folder Main?
Bardzo prosze o pomoc.