Nie wiedziałem jak sformułować pytanie w temacie, ale myślę, że nie jest źle

Kilka dni temu koleżanka poprosiła mnie żeby zrobić porządki w jej komputerze (m.in. instalacja systemu). Zainstalowałem więc system Windows XP, kilka potrzebnych jej programów (Gadu-Gadu, Skype, Anti-Virusa itp.) i wszystko chodziło jak należy. Jak byłem u niej wczoraj to okazało się, że pojawił się pewien problem. Podczas uruchamiania systemu pojawia się okienko do zalogowania (czego wcześniej nie było) i w Panelu Sterowania jest ikonka o nazwie CSNW. Jak się kliknie na tą ikonkę to pojawia się okienko, które w nazwie ma m.in. ... Netware i można w tym okienku ustawiać jakieś funkcje. No i teraz właśnie pytania: co to jest, po co to jest i najważniesze - jak się tego cholerstwa pozbyć?...
Mam nadzieję, że w miarę dobrze wytłumaczyłem o co mi chodzi i znajdzie się ktoś kto mi pomoże. Dodam jeszcze, że koleżanka jest początkującą użytkowniczką komputera i na pewno celowo czegoś takiego nie uruchomiła, choć z tego co wiem to lubi klikać to tu to tam więc mogła coś przypadkiem uaktywnić...
Z góry Wielkie Dzięki za ewentualną pomoc ...
Pozdrawiam