jeszcze sie nie zabralem za czyszczenie probuje sie poki co uporac z zlosliwym paskie w ff potem czyszcze kompa ale sprawdze i odpowiem
[ Dodano: Dzisiaj o 1:46 ] moglbs mi podac linka do tego programu i jak sie nim obsluzyc bo go niestety n ie znam
sory ze ze mnie taki noob
[ Dodano: Dzisiaj o 14:45 ] zabralem sie gdzies 30 min temu za czyszczenie wyciagam karte grafiki i dzwiekowa nic nawet czysto bylo to przelecialem pedzelkiem czysto juz odczepiam zasilacz i co mnie tam czekam

niespodzianka 3 kondensator wydawaly sie jakby zardzeiwly na denku tym u gory nacietym na 3 czesci alboi sie jakos wylaly a napuchnietych kondensatorow 7 tyle naliczylem i to wszytko w obrebie procka i glownego kabla od zasilacza do plyty glownej cos okolo 18 przewodow mniejsza o tym ale w obrebie tych 2 rzeczy kondesatory byl;y napuchniete nie wszytkie polecacie mi zrobienie tego samemu tzn kupienie kondensatorow i lutowanie bo umiem
czy moze poprostu pojsc do serwisu i powiedziec ze jest tak i tak i prosic o wymiane i ile by to kosztowalo zapewne zaniza jak im odrazu powiem o co codzi niz by mi nagadali jakis bzdur co poszla gdzie i jak i by musial zaplacic wiecej niz teraz jest warty ten komputer czyli jakies 100 zl