Karta sieciowa jest zintegrowana.
help...

Jeśli potrzebne jest jeszcze jakieś info do dajcie znać - być moze zapomniałem czegoś nadmienić - będe się starał wszystko sprawdzać (cały dzień już nad tym ślęcze

Mad_Dog napisał(a):tów już tutaj było kiedyś kilka, ale żaden nie rozwiązuje mojego problemu. No więc - mam Windows XP pro +sp2, komp jest w sieci domowej, wszystkie 3 kompy sa podłączone do jedengo routera i korzystają z neostrady (w jednym domu), na 2 pozostałych kompach net działa bez zarzutu na moim kompie było podobnie do dzisiaj - komp chodził przez noc, rano wyłączyłem i poszedłęm do pracy, koło 16 komp ON no i mamy problem- próbowałem już wpisywać ręcznie IP, maske i bramę - wtedy komunikat się już nie pokazywał ale z netam i siecią dalej łączyć się nie mogłem (DNS'a nie wpisywałem) - komp wysyła info ale ich nie odbiera.
Karta sieciowa jest zintegrowana.
help... Sad
Jeśli potrzebne jest jeszcze jakieś info do dajcie znać - być moze zapomniałem czegoś nadmienić - będe się starał wszystko sprawdzać (cały dzień już nad tym ślęcze SadSad )
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości