pzdr
anded napisał(a):Avast :]
pershing444 napisał(a):zadnych linkow
anded napisał(a):emo Magik
pershing444 napisał:
zadnych linkow
rotfl
pershing444 napisał(a):podawac tylko N a Z w Y programow, zeby nie bylo ze warez ;]
anded napisał(a):Poszaleje, nieposzalaje.... i tak najlepszym antywirusem jest własny rozum
emo Magik napisał(a):Bitdefender na silniku Kaspersky Wink
jarek* napisał(a):emo Magik co masz do avasta ja jade na nim pare lat i zero roblemów
emo Magik napisał(a):mam i to duzo///soft jest popularny fakt, ale nie mozna mu ufac za bardzo i jego silnikowi//raz jego silnik jest dziurawy, dwa heurystyka tego programu nie powala na kolana delikatnie mowiac
Wlasnie dla mnie jest strasznie dziurawy, bo gdy zacząlem bezmyślnie sciagac to avast nie poradzil sobie przykro... okazalo sie, ze kolega mi uratowal dysk, ale to juz dawno bylo... I stanowczo odrazil avasta...
Neko napisał(a):Masz racje on jest zryty bo w najprostszych przerobionych plikach wykrywa trojana
jarek* napisał(a):zapora z windy xp
emo Magik napisał(a):Avira AntiVir PersonalEdition Arrow to jest w miare, w miare jesli chodzi o darmowy AV
anded napisał(a):W plusie do telefonów dodają antywirus Kaspersky na cd za 1 zł Mr. Green w Tv reklamę widziałem Cool
pershing444 napisał(a):Kup sobie telefon a mi przeslij plytke RazzP
pershing444 napisał(a):jakies jeszcze propozycje?
okocza napisał(a):AVG Anti-Virus Free Edition 8.0 - możesz to zainstalować - bo działa na silniku płatnego brata AVG Anti-Virus Wink
emo Magik napisał(a):w dziedzinie darmowe dostales juz najlepsze propozycje
Arrow BitDefender
Arrow Avira
Arrow AVG
Użytkownicy przeglądający to forum: ribewim28736 oraz 21 gości