Luszyn napisał(a):tylko bardziej profesionalny, jak ktos zna jakis taki program to prosze o nazwe lub linka
dk napisał(a):Nie wiem na ile "profesjonalny" ma być lecz bez wątpienia ten co podał D!ieselek oraz Pinnacle Studio 8 lub 9 , Adobe Premiere od wersji 7.5 .Nie podam Ci linków( nie znam ) lecz w "szukajce" na forum na bank znajdziesz, wiele tego było!
Pozdrawiam
dk
MUTOPOMPKA napisał(a):Shocked Shocked http://www.ulead.com/vs/runme.htm popatrz na to. A kosztuje 100$ więc jest to jeden z lepszych programów do obróbli video
Ale mi chodziło o:dk napisał(a):kolega w poście prosił o program tak więc mu podaję nazwę tych z których korzystam lub korzystałem a cena nie zawsze świadczy o potrzebie posiadania tego programu(czy aby wszystko jest nam potrzebne z tego co zawiera?). Tak więc nie rozumiem aluzji?
Jak mamy wybór to chyba lepiej i niech decyduje ten, który potrzebuje program!
pozdrawiam
dk
i ja to zrozumiałem tak, że uważasz ten program za mało profesjonalny. Tylko tyle. Ale rację masz w tym:dk napisał(a):Nie wiem na ile "profesjonalny" ma być lecz bez wątpienia ten co podał D!ieselek
Tylko widzisz... Często userzy chcą mieć NAJ.... (większą, lepszą, itp) wersję nie wykorzystując jej możliwości. Chcą po prostu MIEĆ! Ale tego to już nikt nie zmieni...dk napisał(a):cena nie zawsze świadczy o potrzebie posiadania tego programu(czy aby wszystko jest nam potrzebne z tego co zawiera?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości