1234 napisał(a):Potrzebuje programu który nagrywa płyty z obrazów omujając zabezpieczenia.
WaldekKa napisał(a):Jeżeli obraz dysku został prawidłowo "zrobiony" to prawie każdy program jest w stanie nagrać go na CDRom
pinger napisał(a):I jesio, nie wszystki plyty da sie skopiowac, totez zostaje robienie imagow tak jak ktos juz pisal, i jeszcze jedno, nieraz po nagraniu plyty gra i tak moze nie dzialac
WaldekKa napisał(a):pinger napisał(a):I jesio, nie wszystki plyty da sie skopiowac, totez zostaje robienie imagow tak jak ktos juz pisal, i jeszcze jedno, nieraz po nagraniu plyty gra i tak moze nie dzialac
Wszystko to prawda,tylko że nie spotkałem jeszcze płyty która się nie dała skopiować ( nie mówię tu o emulacji zabezpieczeń.)Na przykład kopiując BlindWrite'em możesz śąciągnąć z sieci poprawione pliki *.bwa i podmienić ten robiony przez program.Są już odpowiednio poprawione,albo samemu poprawić przy pomocy edytora bwa.tak jak mówię nie spotkałem takiej płyty "'nie do skopiowania".Nawet gdy ClonyXxl pokazuje 10czaszek.
CeLeRoN napisał(a):ja kiedys plyte ktora miala Sage Disc'a to 2 godziny kopiowalem Clone'm
Użytkownicy przeglądający to forum: vahamo oraz 17 gości