Donn napisał(a):Marquss napisał(a):Nie wiem czy wiesz, ale na Neo 128 max można mieć 160 kb/s czyli 20 KB/s. Ale średnio to ok. 15 KB/s.
nie wiem czy wiesz ale 160 Kb/s to jest we dwie strony (download 128 Kb/s; upload 32 Kb/s), wiec nie pisz ze mozna sciagac 20 KB/s bo to straszna bzdura

Jack/nie wiem skąd macie te bzdurne informacje.Wystarczyło by trochę poczytać,ale wam sie nie chce tylko sie wyzywacie zamiast sobie pomóc.
Nie pochwalam neo. ponieważ to są zdziercy a z drugiej strony żeby nie tp. to inter. był by bardzo ubogi jeśli w ogóle by był. neo ma 128 zasysania a wydalanie ma 64. A jeśli chodzi o 160 jest to tylko skok tolerancji modemu górnego pasma które jest rezerwowane przez system wynosi ono 20% zasysania. Gdyby troche pogrzebać w systemie i wgrać odpowiedni program wtedy idzie te 20% zciągnąć dla siebie,ale nie zawsze jest ta prędkość cała. DC nie trudno skofigurować w neo,trudniej jest neo zabezpieczyć po dobrej konfiguracji.
Puma napisał(a):jarkow15 napisał(a):a sa jakies huby specjalnie dla neo??
Nie słyszałem o takich hubach, ja jestem zawsze na dwóch, czasami tylko zmieniam huby gdy jeden z nich nie działa lub jest full.
Co do konfiguracji odpowiedniej ... jak ty to sobie wyobrażasz? Najważniejsze aby być activ na hubie, wtedy możesz sobie szaleć

jeśli twierdzisz że jak jesteś active na chubie to możesz sobie szaleć, to nie opowiadaj że jesteś administratorem, bo ja ci nie wierze. Żeby być aktive ze statusem neo wystarczy zdjąć zapore int. ale przed tym trzeba zabezpieczyć system. Passive jest takim samym szarakiem jak active tylko, urzytkownik passywny nie ma możliwości technicznych na adres ip.
ma ograniczenia z łaczeniem z innymi urzytkownikami a jak jesteś administratorem to odpisz z jakimi a ja ci zadam jeszcze kilka pytań
Edit by MUTOPOMPKA
A ja Ci zadam tylko 1 pytanie. CZYTAŁEŚ REGULAMIN? Istnieje taka opcja jak ZMIEŃ post! Więc zmieniłem Twój i nie dopisuj postów pod sobą, tylko zmień jego treść (dopisz). Następnym razem będzie już ostrzeżenie.